Cinco Jotas (5J), Jamon ibérico de Bellota
Jamónu z Ibérico Bellota Cinco Jotas (5j) z oblasti Jabugo - Huelva. Vepři jsou volně krmeni pouze žaludy a přírodní pastvou. Proces zrání je dostatečně dlouhý 30 - 42 měsíců, což přispívá k vysoké kvalitě šunky. Zrání probíhá v horských oblastech Jabuga (Huelva), kde je v létě velmi teplé počasí, které přispívá k intenzivní chuti šunky a neuvěřitelně šťavnaté textuře.100% ibérico de Bellota!






Jamón Ibérico Bellota Cinco Jotas (5J) z oblasti Jabugo - Huelva. Vepři jsou volně krmeni pouze žaludy a přírodní pastvou. Proces zrání je dostatečně dlouhý 30 - 42 měsíců, což přispívá k vysoké kvalitě šunky. Zrání probíhá v horských oblastech Jabuga (Huelva), kde je v létě velmi teplé počasí, které přispívá k intenzivní chuti šunky a neuvěřitelně šťavnaté textuře. Jamón má intenzivně červenou barvu a velmi jemnou infiltraci tuku. Produkty od Cinco Jotas (5J) jsou považovány za jedny z nejkvalitnějších výrobků pocházejících z iberských prasátek. Mají menší procento infiltrovaného tuku než ostatní Belloty a vynikají pozoruhodným aroma po sušených ovocných plodech.100% ibérico de Bellota! Původ: Jabugo (Huelva) Zrání: 30 - 42 měsíců Výrobce: Sanchez Romero Carvajal
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jamón Iberico de Bellota |
---|---|
EAN: | 463874616 |
Země původu: | Španělsko |
Hmotnost: | 100g |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.